דפים

יום רביעי, 23 בספטמבר 2015

ערב פיצות

בצק, רוטב, גבינה ותוספות טעימות - איך יכול להיות שקיים מישהו שלא אוהב פיצה?? פיצה תמיד היתה המאכל האהוב עליי ועם שלל האפשרויות של גיוון וגרסאות כל אחד יכול להרכיב לעצמו את הפיצה המושלמת בהכנה בייתית. בין אם זו פיצה מפוצצת גבינה או פיצה טבעונית, מחיטה מלאה או נטולת גלוטן, ברוסקטה, פוקצ'ה, מלאווח, הכל יכול להפוך לפיצה בימינו ויש אפשרות לכל אחד וההעדפות שלו. אנחנו משפחה צמחונית במאה אחוז וטבעונית בערך בשמונים אחוז. העשרים האחוזים הנותרים מוקדשים לשוקולד, גלידה ומדי פעם גם לפיצות כי אין מה לעשות, אי אפשר להחליף את הגבינה האמיתית. קנינו גבינת עמק ותוספות עבור הפיצות ואת הבצק הכנו בעצמינו (עם קמח שיפון מלא, יצא תענוג!) ועשינו ערב פיצות! כל אחד רידד לעצמו את הבצק, מרח רוטב עגבניות טעים, פיזר גבינה ושלל תוספות וקדימה לתנור! גבריאל בחר להכין לעצמו פיצה בלי גבינה ובמבט לאחור הוא עשה את הבחירה הנכונה מאחר ואני ומיכל, אוכלי הגבינה, סבלנו מהכובד של אכילת גבינה והיינו מושבתים לשאר היום בעוד שגבריאל היה בסדר גמור. הכי חשוב שהצלחנו להעביר ערב ביחד ובכיף ועם אוכל טעים במיוחד!








אין תגובות: