tag:blogger.com,1999:blog-2466811931118093142.post8046998976626010496..comments2020-02-01T13:58:08.746+02:00Comments on החיים על פי וונדט: אפונה, על מה ולמה?Life of a wendthttp://www.blogger.com/profile/03540283134861687324noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2466811931118093142.post-49765942902665320722012-11-30T14:50:33.963+02:002012-11-30T14:50:33.963+02:00לא, של אפונה. האפונה מקבלת צבע כהה בבישול.לא, של אפונה. האפונה מקבלת צבע כהה בבישול.Life of a wendthttps://www.blogger.com/profile/03540283134861687324noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2466811931118093142.post-21554694018539468012012-11-30T12:45:48.204+02:002012-11-30T12:45:48.204+02:00התמונה זה של מרק עדשים לא?!התמונה זה של מרק עדשים לא?!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2466811931118093142.post-31905193590703013162012-11-13T20:38:22.208+02:002012-11-13T20:38:22.208+02:00גם בלי סלרי יוצא מעולה, אין חשש :)גם בלי סלרי יוצא מעולה, אין חשש :)Life of a wendthttps://www.blogger.com/profile/03540283134861687324noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2466811931118093142.post-26872468760045676752012-11-13T17:07:55.990+02:002012-11-13T17:07:55.990+02:00תודה על המתכון אמנם ויתרתי על הסלרי והכוסברה אבל ב...תודה על המתכון אמנם ויתרתי על הסלרי והכוסברה אבל בטוחה שיצא מעולה... <br />תולתולnoreply@blogger.com